Kuraattorihaku vuoden 2022 kesänäyttelyyn

Kuraattorihaku vuoden 2022 kesänäyttelyyn
–  Lähetä hakemus 31.5.2021 mennessä

Ars-Hämeen jäsenistölle avoin kuraattorihaku vuoden 2022 kesänäyttelyyn on avoinna 31.5.2021 asti. Kuraattori voi halutessaan valita itselleen myös kuraattoriparin. Ars-Häme ry hakee yhteistyössä valitun kuraattorin kanssa näyttelylle rahoituksen.

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa yleisluontoinen selvitys ideasta ja nimeä 1-5 taiteilijaa, jotka haluat kutsua näyttelyyn. Liitä hakemukseen myös oma ansioluettelosi. Lähetä hakemus 31.5.2021 mennessä: info@arshame.fi.

Arshämäläisille näyttelyyn tulee entiseen tapaan avoin haku syksyllä 2021, josta kuraattori tekee taiteilijavalinnat. Jäsenistö voi vapaasti myös ehdottaa hallitukselle teemallisia oheistapahtumia ja näyttelypaikkaideoita.

Aikaisempien vuosien kuraattoreina ovat toimineet v. 2018 Emme olleet yksi -kesänäyttelyssä Riihimäen Lasitehtaalla Mika Karhu, Olli Larjo ja Jouko Pullinen, v. 2019 TILA havainnon taustana Riihimäen Lasitehtaalla Simo Ripatti, v. 2020 Kohtuus, Yhteys, Tasa-arvo Hämeenlinnan entisessä kauppakeskus Linnassa Maija Helasvuo ja Marja Bonada ja vuonna 2021 Rönsy Hämeenlinnassa Pilvi Ojala ja Pauliina Turakka Purhonen.