You are currently viewing Kiitokset Rönsy -näyttelystä / Thank you of the Rönsy exhibition
Veikko Björk, Muoviroskaspiraali, Kuva: Jasmin Kuttila

Kiitokset Rönsy -näyttelystä / Thank you of the Rönsy exhibition

Ars-Häme ry:n puolesta iso kiitos Rönsy -kesänäyttelyn 2021 taiteilijoille, kuraattoreille, yhteistyökumppaneille, työntekijöille ja vapaaehtoisille. Kortteli2 -näyttelykokonaisuus entisessä kauppakeskus Linnassa tavoitti noin 7000 kävijää kesän aikana.

Oikein hyvää ja luovaa syksyä kaikille!


On behalf of Ars-Häme association, many thanks to the artists, curators, partners, staff, and volunteers of the Rönsy summer exhibition 2021. The Kortteli2 art exhibition complex in the former shopping center Linna reached about 7,000 visitors during the summer.

A very good and creative autumn to all!